Brisanje korisničkog računa
Majstor24 omogućava svim korisnicima trajno brisanje korisničkog računa.
Brisanjem računa:
- korisničkiprofil će biti trajno deaktiviran i nakon brisanja korisničkog profila više se nećete moći prijaviti u aplikaciji
- lični podaci povezani s korisničkim računom bit će obrisani u skladu sa zakonskim obavezama.
- korisnički račun se trajno uklanja iz sistema i brisanjem korisničkog računa brišu se i podaci povezani sa korisničkim računom
- određeni podaci mogu biti zadržani samo ukoliko je to zahtijevano zakonom (npr. računovodstveni ili poreski propisi)
- svi povezani podaci se deaktiviraju i nakon potvrde zahtjeva korisnički profil više neće biti dostupan
Za brisanje računa potrebno je da budete prijavljeni.
Prijavite se